Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Стоматологія у Новомосковську (м. Самар), яку порадите?

Стоматологія у Новомосковську (м. Самар), яку порадите? 5 днів 4 годин тому #1673

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 82
  • Репутація: 0
Підкажіть, будь ласка, хорошу стоматологію в Новомосковську, бо ми нещодавно переїхали й поняття не маю, куди можна звертатися. Дуже хвилююсь, бо в дитини впав пломбірований молочний зуб, болить і трохи набрякло. Хочеться потрапити до лікаря, який працює з дітьми, вміє заспокоїти, пояснити все доступно, а не просто "сідай і не вередуй". Може, є клініка, де можна записатись онлайн, де привітний персонал і нормальні ціни?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Стоматологія у Новомосковську (м. Самар), яку порадите? 4 днів 4 годин тому #1675

• mirusa
  • mirusa аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 83
  • Репутація: 0
Рекомендую вам звернути увагу на медичний центр AlefClinicPlus, який спеціалізується, зокрема, на такій послузі, як стоматологія у Новомосковську (м. Самар) https://alefclinicplus.com/stomatologiya . Особисто звертався туди вже тричі — і завжди залишався задоволеним не лише якістю лікування, а й організацією самого процесу. Там працюють кваліфіковані стоматологи, з досвідом, мають відповідні сертифікати, а ще дуже уважно ставляться до пацієнтів, незалежно від віку. Запис можливий як телефоном, так і через сайт — все оперативно та чітко. Окрема перевага — сучасне обладнання та повна відсутність черг. До речі, з дітьми теж вміють працювати, тож ваша ситуація не буде проблемою.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.104 секунд