Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Хочу підключити інтернет у Львові

Хочу підключити інтернет у Львові 5 днів 10 годин тому #1668

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 60
  • Репутація: 0
Я щойно переїхав у нову квартиру у Львові і тепер активно шукаю собі хорошого провайдера для підключення інтернету. Мені важливо, щоб був стабільний сигнал, адже часто вчуся онлайн та граю в ігри. Порадьте, будь ласка, перевірені варіанти, бажано з особистого досвіду. Бо начитався вже різних відгуків і тепер взагалі не знаю, що вибрати. Щоб ще й ціна відповідала якості, а техпідтримка реально допомагала, а не годувала обіцянками.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Хочу підключити інтернет у Львові 5 днів 10 годин тому #1669

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 82
  • Репутація: 0
Як корінна мешканка Львова, яка вже не перший рік стикається з питанням, як краще підключити інтернет у Львові, хочу поділитися власним досвідом. Раніше мала кілька різних провайдерів, і лише після того, як перейшла на інтернет-провайдер у Львові https://kopiyka.org/ - «Копійка», нарешті відчула різницю. В них справді вигідні тарифи, а якість з’єднання тішить стабільністю навіть у вечірній час, коли всі активно сидять в мережі. Також хочу окремо відзначити службу підтримки — відповідають швидко й ввічливо, всі проблеми вирішують оперативно. Для мене це важливо, бо працюю дистанційно, і без надійного інтернету не обійтися.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.107 секунд