Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Цікавлять послуги професійного фотографа у Києві

Цікавлять послуги професійного фотографа у Києві 5 днів 16 годин тому #1662

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 82
  • Репутація: 0
Планую сімейну фотосесію в Києві, хочеться, щоб усе було красиво, якісно та професійно, але так, щоб фотограф зумів зловити саме наш настрій і зробити щось особливе, не банальне. Може, хто вже користувався послугами класних фотографів у Києві й може щось порекомендувати? Важливо, щоб і з дітками було комфортно, і локації запропонували цікаві.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Цікавлять послуги професійного фотографа у Києві 5 днів 16 годин тому #1663

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 60
  • Репутація: 0
Якщо шукаєте по-справжньому якісні послуги фотографа у Києві, рекомендую звернутися до студії LANET PRODUCTION. Я вже не раз замовляв у них фотозйомку для різних проєктів, і завжди був задоволений результатом: професійна команда, сучасне обладнання, індивідуальний підхід до кожного клієнта, а також творчий погляд на звичні речі. LANET PRODUCTION пропонують широкий спектр фотопослуг — від сімейних фотосесій до корпоративної та рекламної зйомки. Ви можете ознайомитися з їхніми портфоліо і детальніше дізнатися про послуги фотографа у Києві LANET PRODUCTION . Переконаний, що з такими фахівцями ваші фото будуть дійсно унікальними!
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.108 секунд