Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Покупка слухового апарату

Покупка слухового апарату 6 днів 6 годин тому #1659

• Kivan
  • Kivan аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 40
  • Репутація: 0
Моя мама вже кілька місяців скаржиться, що погано чує, особливо по телевізору чи по телефону. Ми вирішили з родиною допомогти їй підібрати слуховий апарат. Чи є надійні сервіси чи магазини, де можна не тільки купити пристрій, а й отримати грамотну консультацію?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Покупка слухового апарату 5 днів 14 годин тому #1665

• Ubusa
  • Ubusa аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 37
  • Репутація: 0
Я довго шукала надійного постачальника слухових апаратів для мами. Вона вже кілька років мала проблеми зі слухом, але не могла наважитися на вибір. Дізналась, що підібрати й купити слуховий апарат Центр Слуху пропонує. Записалась на консультацію, і вже після першого візиту ми зрозуміли, що звернулись за адресою. Спеціалісти уважно вислухали мамині побажання, провели тестування та підібрали сучасну модель, яка чудово працює. Окремо варто відзначити сервіс налаштування — все швидко, чітко й без зайвих формальностей. Завдяки цьому замовленню мама знову активно спілкується, читає вголос онукам і навіть дивиться телевізор без гучності на максимум.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.534 секунд