Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Маю питання для тих, хто часто працює з криптовалютою

Маю питання для тих, хто часто працює з криптовалютою 1 тиждень 1 день тому #1634

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 82
  • Репутація: 0
Маю питання для тих, хто часто працює з криптовалютою. Підкажіть, будь ласка, які є варіанти для швидкого й безпечного обміну криптовалюти на гривню онлайн, бажано без зайвої бюрократії та затримок? Я шукаю таку платформу, якій можна довіряти, бо знаю про численні ризики шахрайства, а гроші потрібні для важливих родинних витрат.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Маю питання для тих, хто часто працює з криптовалютою 1 тиждень 1 день тому #1635

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 60
  • Репутація: 0
Дуже розумію твою ситуацію, бо сама користувалася кількома сервісами для обміну крипти, і врешті зупинилася на сервісі обміну криптовалюти та безготівки Obmify https://obmify.com/ . Його особливість — це простий та інтуїтивно зрозумілий механізм проведення операцій, мінімальні затримки і справді чесні курси. Не потрібно проходити складних етапів реєстрації, а заявка обробляється майже миттєво — ти просто вибираєш напрямок, вказуєш реквізити й отримуєш гроші на картку. Окрім того, є підтримка, яка завжди допоможе, якщо раптом виникнуть питання. Обираючи Obmify, можеш бути впевнена у своїй безпеці.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.102 секунд