Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Обираю якісне обладнання холодного цеху

Обираю якісне обладнання холодного цеху 2 тижнів 6 днів тому #1543

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 82
  • Репутація: 0
Я зараз активно займаюся запуском власного кафе, і зіткнувся з потребою придбати професійні холодильні пристрої. Уже переглянув чимало сайтів, але не можу визначитися, адже дуже важливими для мене є якість, надійність і гарантія сервісного обслуговування. Може хтось підкаже, де саме зараз найкраще вибирати таку техніку, щоб не тільки ціни були адекватні, а й характеристики відповідали моїм вимогам щодо зберігання продуктів та економії електроенергії?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Обираю якісне обладнання холодного цеху 2 тижнів 6 днів тому #1544

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 60
  • Репутація: 0
Якщо ви шукаєте справді надійне й сучасне холодильне устаткування , то зверніть увагу на асортимент компанії BMSERVICE. Вони спеціалізуються на оснащенні харчоблоків для навчальних закладів, ресторанів і кафе. На їхньому сайті представлено широкий вибір холодильних камер, шаф, столів та інших пристроїв, що чудово підходять для професійного використання. Великим плюсом є надійність цих пристроїв, економне споживання електроенергії, а також сучасні функції управління, які значно полегшують експлуатацію. Крім того, обладнання відповідає всім стандартам харчової безпеки, що особливо важливо, якщо йдеться про підприємство громадського харчування. Я особисто знайомий з декількома закладами, які вже кілька років успішно використовують холодильники саме від BMSERVICE, і вони неодноразово відзначали швидкий сервіс та професійний підхід цієї компанії до клієнтів.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.270 секунд