Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Квартира у Львові

Квартира у Львові 3 тижнів 5 днів тому #1517

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 82
  • Репутація: 0
Ми з чоловіком зараз активно шукаємо, де купити квартиру у Львові від забудовника, бо хочемо нарешті переїхати з орендованого житла. Дуже важливо, щоби був нормальний район для дитини — садочки, школи поруч, щоб тихо було, але й не на краю світу. Також шукаємо щось нове, не вторинку, бо хочемо вже своє і сучасне. Може, хтось недавно купував квартиру у Львові і може порадити надійного забудовника?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Квартира у Львові 3 тижнів 5 днів тому #1518

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 60
  • Репутація: 0
Повністю розумію твою ситуацію — сам проходив через це ще торік. Після довгих пошуків, оглядів і читання відгуків зупинився на Mhouse, і можу з упевненістю рекомендувати. Якщо ти шукаєш, де купити квартиру у Львові в новобудові Шевченківського району https://www.mhouse.lviv.ua/kvartyry , то краще співвідношення ціни, якості будівництва та інфраструктури я не знайшов. У них прозора документація, гарна репутація, здають вчасно (у моєму випадку навіть трохи раніше), і проєкти дійсно сучасні — планування зручні, двори без машин, є підземні паркінги. Також забудовник на зв'язку, відповідають на всі питання.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.101 секунд