Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Малювати навчитися

Малювати навчитися 2 місяців 1 тиждень тому #1223

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 82
  • Репутація: 0
Чи знаєте десь якісь класні курси з портретного малювання для підлітків? Бо ті, що в школі запропонували, — це реально нудьга смертна, там суцільна теорія, без практики взагалі нічого. Хочу щось прикольне, сучасне, де пояснюють просто і зрозуміло. Щоб прям кайф отримувати від малювання, а не тільки слухати про «анатомію обличчя», як в підручнику з біології.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Малювати навчитися 2 місяців 1 тиждень тому #1224

• mirusa
  • mirusa аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 83
  • Репутація: 0
Раджу тобі звернути увагу на онлайн-школу «Хамелеон», де є спеціалізовані курси з портретного малювання для підлітків https://www.chameleon.kh.ua/courses-child/grafichniy-portret . Це саме те, що потрібно, якщо хочеться вивчити основи, але без зайвого академізму та нудьги. Викладачі там дійсно розуміють, як подати інформацію саме підліткам — легко, цікаво та з гумором. Крім цього, на уроках багато практичних завдань, а теорія подається доступно, ілюструється реальними прикладами. Особисто мені подобається, що у Хамелеоні індивідуальний підхід — викладачі дають кожному учневі зворотній зв'язок, тож ти швидко побачиш свої помилки і зможеш вдосконалювати навички. Ще один плюс — заняття проходять онлайн, тому ти можеш навчатися у зручний для себе час, навіть якщо графік досить завантажений.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.102 секунд