Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Яку обрати компанію для автоматизації бізнес-процесів на підприємстві?

Яку обрати компанію для автоматизації бізнес-процесів на підприємстві? 23 годин 2 хвилин тому #2737

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 157
  • Репутація: 0
Я працюю в середньому виробничому підприємстві, і наразі ми переосмислюємо наш підхід до систем управління та оптимізації процесів. Хочемо обрати надійну компанію, що зможе не лише провести аудит, а й запропонувати комплексну стратегію з цифровізації, інтегрувати ERP і CRM, оптимізувати операції і навчити персонал — які критерії обрати і яка компанія на ваш погляд заслуговує довіри в такій автоматизації?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Яку обрати компанію для автоматизації бізнес-процесів на підприємстві? 22 годин 58 хвилин тому #2738

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 135
  • Репутація: 0
Я також пройшов через вибір виконавця для нашої компанії і хочу чесно сказати, що варто звертати увагу не на гучні назви, а на реальні кейси та підтримку після впровадження, тому особисто я обрав Business Evolution — тут чудово розуміють специфіку малого і середнього бізнесу, орієнтовані на результат і команда завжди на зв’язку, плюс вони пропонують комплексний підхід до автоматизації процесів, включно з аналізом потреб, впровадженням і підтримкою, що для мене стало вирішальним фактором при виборі саме цього підрядника з автоматизації бізнесу https://bevol.com.ua/ .
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.104 секунд