Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Шукаю компанію, яка займається міжнародними перевезеннями.

Шукаю компанію, яка займається міжнародними перевезеннями. 2 місяців 3 тижнів тому #1869

• Filla
  • Filla аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 55
  • Репутація: 0
Потрібно організувати доставку товару з ЄС до України — важлива надійність, прозорі умови та досвід у логістиці. Якщо маєте перевірені контакти або самі працюєте в цій сфері — напишіть, будь ласка.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Шукаю компанію, яка займається міжнародними перевезеннями. 2 місяців 2 тижнів тому #1905

• Kass
  • Kass аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 91
Обов’язково заздалегідь обговорити з перевізником усі митні формальності — хто відповідає за оформлення документів, хто оплачує митні збори, які саме документи потрібні для вашого вантажу. Це допоможе уникнути неприємних сюрпризів, зайвих затримок і додаткових витрат під час проходження митниці. Краще все проговорити наперед, щоб бути впевненим у прозорості процесу.

Шукаю компанію, яка займається міжнародними перевезеннями. 1 місяць 1 тиждень тому #2084

• Galopex
  • Galopex аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 62
Раджу звернутися до компанії ПР Логіст pr-logist.com.ua для надійних вантажних перевезень. Вони мають великий досвід у цій галузі та пропонують високоякісні послуги по доставці вантажів по Україні. Зручність, точність і відповідальність — ось що робить їх вірним вибором для співпраці.
Час відкриття сторінки: 0.104 секунд