Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Програма автоматизації для ветклініки

Програма автоматизації для ветклініки 2 місяців 3 тижнів тому #1858

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 97
  • Репутація: 0
Я вже кілька місяців намагаюся підібрати оптимальне рішення для автоматизації роботи нашої ветклініки. Відверто кажучи, інформації дуже багато, але складно зрозуміти, які саме функції будуть реально корисними в щоденній роботі, а які — просто маркетинг. Потрібно, щоб система дозволяла вести картки пацієнтів, нагадувати клієнтам про візити та вакцинації, інтегрувати касу й бухгалтерію, а також забезпечувала захищене зберігання даних. Тож цікаво, яку програму для автоматизації варто обрати, щоб вона була не надто складною у використанні, але водночас функціональною і гнучкою для майбутнього розширення клініки?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Програма автоматизації для ветклініки 2 місяців 3 тижнів тому #1862

• mirusa
  • mirusa аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 108
Розумію твої сумніви, бо сам через це проходив, коли шукав софт для своєї практики. Перепробував кілька варіантів, але більшість або занадто громіздкі, або не мають тих функцій, що дійсно потрібні ветеринарній клініці. З власного досвіду можу порадити звернути увагу на програму для автоматизації ветеринарних клінік ENOTE. Вона спеціально створена під потреби ветеринарів: зручний електронний документообіг, нагадування клієнтам, інтеграція з касовим апаратом і можливість швидко знаходити будь-яку інформацію про пацієнта. Також є гарна підтримка й навчальні матеріали, просто ідеальна інструкція про підключення чекбоксів https://enote.vet/e4doc/pidkliuchennia-chekboks-v-ienoti/ . Ще один плюс — простий інтерфейс, із яким швидко розбереться навіть новий співробітник. Тож якщо ти шукаєш рішення, яке реально полегшує роботу і знімає рутину, ENOTE буде дуже доречним вибором.

Програма автоматизації для ветклініки 2 місяців 1 тиждень тому #1940

• Balaxa
  • Balaxa аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 72
Ось яку касу обрати мене цікавить найбільше.

Програма автоматизації для ветклініки 2 місяців 1 тиждень тому #1946

• Filla
  • Filla аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 55
Найзручнішими для такого бізнесу, на мою думку, є мобільні платежі, і особливо такі мобільні платіжні системи https://hutko.org/uk/solutions/payments-in-app/ , як hutko, які забезпечують швидкий, безпечний та зручний спосіб оплати прямо через мобільний додаток.
Час відкриття сторінки: 0.128 секунд