Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Де замовити машину для чищення корнеплодів?

Де замовити машину для чищення корнеплодів? 1 місяць 23 годин тому #1819

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 83
  • Репутація: 0
Де можна нині взяти надійну машину для очищення корнеплодів? Бо вже дістався той буряк вручну чистити, руки болять, а врожай чималий. Хотілося б щось таке, щоб і якісно, і швидко працювало, а не просто грім на городі. Може, хтось із господарів уже має досвід і може підказати перевірену фірму чи сайт? Щоб не було тої китайської байди, а справжнє обладнання, яке слугуватиме не один рік.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де замовити машину для чищення корнеплодів? 1 місяць 5 годин тому #1827

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 105
  • Репутація: 0
Повністю вас розумію — ручна праця при великих об’ємах справді виснажує, а якісне обладнання значно полегшує процес виробництва. З власного досвіду можу порадити перевірену компанію STvega, яка спеціалізується на професійному харчовому обладнанні. Зокрема, у них є чудові машини для очищення корнеплодів , які якраз створені для таких задач. Надійні, виготовлені з харчової нержавіючої сталі, мають хорошу продуктивність та прості в обслуговуванні. Ми вже третій рік користуємось машиною звідти — жодних нарікань. Це гарна інвестиція, якщо плануєте працювати на результат.
Останнє редагування: 1 місяць 3 годин тому від okipka.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.101 секунд