Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Квартири від забудовника – реально вигідніше?

Квартири від забудовника – реально вигідніше? 1 тиждень 2 днів тому #1815

• Oxxina
  • Oxxina аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 48
  • Репутація: 0
Привіт усім! Задумалась про покупку житла і от тепер розглядаю варіант квартир від забудовника. З одного боку, ціни часто трохи нижчі, ніж на вторинці, та ще й новий будинок, з іншого – купа питань: як перевірити надійність компанії, що дивитися в договорі, щоб потім не мати проблем? Може, хтось уже проходив цей шлях і може поділитися досвідом: які нюанси варто врахувати ще на старті?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Квартири від забудовника – реально вигідніше? 1 тиждень 2 днів тому #1822

• bablzzzz@i.ua
  • bablzzzz@i.ua аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 43
  • Репутація: 0
Мій досвід купівлі квартири від забудовника Ковальська був надзвичайно позитивним. Спочатку я хвилювалася через всі ці формальності, але команда забудовника дуже швидко і зрозуміло пояснила всі нюанси угоди. Планування квартир сучасне, продумане для комфортного життя всієї родини, а якість будівництва відчувається у всьому: від стін до сантехніки. Окремо хочу відзначити дизайн під’їздів і прибудинкову територію — вона доглянута і затишна, є місця для прогулянок і відпочинку. Ціни на квартири дуже демократичні для такого рівня якості, а доступні розстрочки роблять покупку ще приємнішою. Якщо вас цікавлять квартири від забудовника https://build.kovalska.com/apartment цей варіант вартий уваги! Я радію, що обрала саме Ковальську, адже процес покупки пройшов без стресу і неприємних сюрпризів. Тепер я живу у квартирі, де відчувається затишок і турбота про кожного мешканця.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.102 секунд