Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Де можна знайти добірку книжок для розвитку в ІТ?

Де можна знайти добірку книжок для розвитку в ІТ? 3 місяців 6 днів тому #1796

• Vasiliy Ivanov
  • Vasiliy Ivanov аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 20
  • Репутація: 0
Я працюю тімлідом у невеликому стартапі, і хочу порадити своїй команді кілька книжок для професійного зростання. Чи є ресурс, де вже зібрана якісна добірка літератури для розробників та спеціалістів у сфері технологій?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де можна знайти добірку книжок для розвитку в ІТ? 3 місяців 6 днів тому #1797

Так, існують онлайн-видання, які публікують статті з рекомендаціями книжок для ІТ-фахівців. Наприклад, у High Bar Journal нещодавно вийшла добірка, де зібрані перевірені часом книги для програмістів, тімлідів і навіть початківців. Там можна знайти матеріали як про технічні навички, так і про софт-скіли, що дуже корисно для командної роботи. Раджу подивитись цю статтю journal.gen.tech/post/7-tech-knyzhok-dli...kiv-ta-timlidiv-2025 - вона може стати хорошим орієнтиром для подальшого розвитку вашої команди.

Де можна знайти добірку книжок для розвитку в ІТ? 2 місяців 3 тижнів тому #1877

• Kass
  • Kass аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 91
А, дуже класно. Мені також потрібні книжки і не тільки наукові.

Де можна знайти добірку книжок для розвитку в ІТ? 2 місяців 2 тижнів тому #1906

• Galopex
  • Galopex аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 62
Читання — моя пристрасть, і я дуже радий, що знайшов інтернет-магазин https://vivat.com.ua/ . Тут завжди можна знайти цікаву літературу, а замовлення приходять швидко і без проблем. Ідеальне місце для справжніх книголюбів. Пошукайте книги на сайті на тему, що для вас актуальна.
Час відкриття сторінки: 0.118 секунд