Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Професійна косметика

Професійна косметика 3 місяців 1 тиждень тому #1787

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 97
  • Репутація: 0
Уже кілька тижнів шукаю надійне місце, де можна було б не просто купити професійну косметику для обличчя, а й отримати адекватну консультацію від косметолога, а не просто «менеджера з продажів». Хочу, щоб спеціаліст реально порадив, що мені підійде, а не втюхував усе підряд. Бо маю чутливу шкіру, й останній мій досвід із косметикою з найближчого ТРЦ закінчився висипанням і алергією. Може, хтось уже замовляв щось якісне онлайн і залишився задоволений? Де реально не боїшся покластися на думку консультанта?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Професійна косметика 3 місяців 1 тиждень тому #1788

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 119
З професійної точки зору раджу звернути увагу на інтернет-магазин Skin(tet) https://skintet.com/ . Це спеціалізована платформа, де представлена якісна сертифікована косметика, зокрема й для чутливої шкіри. Перевага в тому, що тут працюють не просто консультанти, а кваліфіковані косметологи, які справді розуміються на складі препаратів і потребах шкіри. Ти зможеш отримати професійну рекомендацію саме під твій тип шкіри, стан і навіть сезонні зміни. Інтернет-магазин Skin(tet) також має зручну систему підбору засобів, працює швидко, а головне – безпечна доставка з дотриманням умов зберігання.
Останнє редагування: 3 місяців 1 тиждень тому від okipka.

Професійна косметика 2 місяців 2 тижнів тому #1909

• Lorena
  • Lorena аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 20
А хто надійний інтернет-магазин брендової косметики порадить?

Професійна косметика 2 місяців 2 тижнів тому #1911

• Veronik
  • Veronik аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 11
Раджу на інтернет-магазин косметики Косметолог звернути увагу. Тут дуже багато брендової косметики. Усе якісне і за низькою ціною. Ще й акції часто вигідні є. Доставка швидка. Зручно, що можна з фахівцем консультуватися. Так ви оптимальний варіант для себе обираєте.

Професійна косметика 2 місяців 1 тиждень тому #1933

• Filla
  • Filla аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 55
borlev пише:
Уже кілька тижнів шукаю надійне місце, де можна було б не просто купити професійну косметику для обличчя, а й отримати адекватну консультацію від косметолога, а не просто «менеджера з продажів». Хочу, щоб спеціаліст реально порадив, що мені підійде, а не втюхував усе підряд. Бо маю чутливу шкіру, й останній мій досвід із косметикою з найближчого ТРЦ закінчився висипанням і алергією. Може, хтось уже замовляв щось якісне онлайн і залишився задоволений? Де реально не боїшся покластися на думку консультанта?
Невже купити косметику - це така велика проблема?

Професійна косметика 2 місяців 1 тиждень тому #1938

• Balaxa
  • Balaxa аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 72
Можливо, вам просто ще не відомий сайт Лазерхауз Косметикс — https://laserhousecosmetics.com.ua/ua/. Якби ви знали про нього раніше, питання з вибором хорошої косметики давно було б вирішене. Тут зібрані популярні світові бренди та якісна продукція, якій справді можна довіряти. Завжди косметику тут замовляю та маю чудові результати.
Останнє редагування: 2 місяців 1 тиждень тому від Balaxa.
Час відкриття сторінки: 0.139 секунд