Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Планую обрати дитячі комоди для іграшок

Планую обрати дитячі комоди для іграшок 3 місяців 1 тиждень тому #1743

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 119
  • Репутація: 0
А хто скаже де зараз краще замовити комод для дитячих іграшок? У мене вже вдома справжній хаос: машинки, конструктори та ляльки постійно розкидані по підлозі, і навіть коробки вже не рятують. Хочу знайти щось практичне, безпечне та бажано з гарним дизайном, аби і дитині подобалося, і в кімнаті виглядало охайно. Чи можете підказати, на що звернути увагу при виборі, щоб і ціна була адекватна, і якість не підвела?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Планую обрати дитячі комоди для іграшок 3 місяців 1 тиждень тому #1744

• mirusa
  • mirusa аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 108
Коли шукаєш комод для дитячих іграшок, варто почати з розуміння того, які саме речі там зберігатимуться. Якщо це дрібні набори чи пазли, то краще, аби були кілька неглибоких шухляд, щоб усе легко знаходилось. Якщо планується зберігати великі машинки чи м’які іграшки, тоді треба дивитися на глибші варіанти. Також зверни увагу на міцність кріплень та безпечне покриття — дитина може часто відчиняти й зачиняти шухляди, а іноді навіть використовувати їх як сходинки для ігор.

Планую обрати дитячі комоди для іграшок 3 місяців 1 тиждень тому #1745

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 119
Я б ще додав, що важливо врахувати матеріал. Для дитячої кімнати краще брати щось екологічне, без різкого запаху, адже діти дуже чутливі до цього. Також добре, якщо комод має заокруглені кути, щоб мінімізувати ризик травм. Ще варто подумати про колір: світлі відтінки візуально роблять кімнату просторішою, а яскраві акценти допомагають дитині легше орієнтуватися, куди складати свої іграшки. Вибір варто робити з урахуванням не тільки теперішніх потреб, а й того, як швидко дитина росте.

Планую обрати дитячі комоди для іграшок 3 місяців 1 тиждень тому #1746

• mirusa
  • mirusa аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 108
Ти абсолютно правий щодо матеріалів і дизайну. А якщо хочеш практичний і водночас стильний варіант, рекомендую звернути увагу на модульні меблі для спальні від МАКСІ-МЕблі. У них є гарний вибір рішень, серед яких можна підібрати саме такий комод для дитячих іграшок https://maksimebel.com.ua/katalog-komodiv/dytyachi-komody , що відповідатиме і твоїм вимогам до безпеки, і естетичним побажанням. Модульність тут — величезний плюс, бо можна обрати не лише комод, а й інші елементи, які гармонійно доповнять кімнату. Це дозволяє створити продуманий інтер’єр, який «ростиме» разом із дитиною.

Планую обрати дитячі комоди для іграшок 2 місяців 2 тижнів тому #1902

• BOGDAN
  • BOGDAN аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 34
А нам потрібно повноцінну велику дитячу стінку для іграшок замовити

Планую обрати дитячі комоди для іграшок 2 місяців 2 тижнів тому #1912

• Lidda
  • Lidda аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 29
BOGDAN пише:
А нам потрібно повноцінну велику дитячу стінку для іграшок замовити

Розміри вже знаєте самої стінки? Скільки секцій вона повинна мати? Можливо є колір пріоритетний, який краще буде виглядати? Усі ці моменти потрібно першочергово переглянути для себе, для того, щоб вам потім було простіше. Раджу вам на сайті Меблі-Техностиль переглянути варіанти. Там дитяча стінка для іграшок є в наявності. Є різні розміри, кольори та тематичні дизайнерські рішення.
Останнє редагування: 2 місяців 2 тижнів тому від Lidda.
Час відкриття сторінки: 0.129 секунд