VinniPapa пише:
Думаю ви хоч раз купували страховку. Можете мені пояснити що краще звичайна знижка яку дають страхові чи франшиза? Що для мене як кінцевого споживача вигідніше?
Багато хто при купівлі страховки стикається з вибором між знижкою від страхової та франшизою, і для кінцевого споживача вигідність залежить від конкретних обставин. Знижка від страхової одразу зменшує суму, яку доведеться сплатити за поліс, що зручно, якщо планується регулярне користування страховкою без великих ризиків. Франшиза ж означає, що частину збитків доведеться покривати самостійно при настанні страхового випадку, але натомість поліс коштує дешевше — вигода відчутна, якщо страхові випадки трапляються рідко. Щоб зрозуміти, що краще саме для вас, можна скористатися спеціальними сервісами, які порівнюють умови різних пропозицій і враховують ваші потреби, наприклад отримати промокод на знижку в страховій
hotline.finance/ua/get-promocode і порівняти його з умовами франшизи, що дозволить обрати оптимальний варіант і зекономити гроші, не ризикуючи власним фінансовим спокоєм.