Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Де знайти надійний мамологічний центр у Києві?

Де знайти надійний мамологічний центр у Києві? 6 днів 1 година тому #1699

• polinawest
  • polinawest аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 16
  • Репутація: 0
Маю потребу пройти детальне обстеження грудей, бо на останньому УЗД виявили невелике ущільнення. Хочу знайти місце, де можна зробити все в одному комплексі — УЗД, мамографію, консультацію мамолога та, якщо треба, додаткові аналізи. Важливо, щоб лікарі були досвідчені, не призначали зайвого, а пояснювали людською мовою. Можливо, хтось уже проходив обстеження у перевіреному мамологічному центрі в Києві? Поділіться, будь ласка, своїм досвідом і порадою, де варто записатися, щоб не витрачати час і нерви.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де знайти надійний мамологічний центр у Києві? 6 днів 33 хвилин тому #1700

• Gohhh88
  • Gohhh88 аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 15
  • Репутація: 0
Я теж шукала такий центр, щоб не бігати по різних місцях, і можу порадити Центр Мамології №1. Там справді можна пройти весь комплекс обстежень за один візит — від УЗД та мамографії до консультації профільних лікарів. Особливо хочу відзначити Шокіна Олена Павлівна — вона гастроентеролог, дієтолог і лікар УЗД, працює за принципами доказової медицини. Вона вміє пояснити все дуже зрозуміло, враховує супутні захворювання, навіть допомагає з корекцією харчування, якщо це впливає на стан здоров’я. Мені подобається, що лікарі там не тиснуть на пацієнта, а дають інформацію для свідомого вибору. Обладнання нове, процедура мамографії проходить швидко і безболісно, результати одразу обговорюють на місці. Плюс — можна здати аналізи в той же день, щоб отримати повну картину. Це економить і час, і сили, особливо якщо питання потребує швидкого вирішення.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.103 секунд