VinniPapa пише:
Є питання по авто... яку страховку купувати для нової автівки з салону? Якщо я живу Херсоні, швидше всього автівку на облік буду ставити там, то і страховку там купувати? Чи можу в любому іншому місті?
Коли купуєш нову автівку з салону, найперше, що треба зробити – подбати про обов'язкову автоцивілку (ОСЦПВ), бо без неї не поставиш машину на облік. Це державна вимога. Якщо плануєш реєструвати авто в Херсоні, то нічого страшного, що саму страховку купиш онлайн чи в іншому місті — головне, щоб вона була чинна й внесена в центральну базу МТСБУ. Тож географія тут не обмежує, все можна оформити хоч з дому.
Найзручніше оформити ОСЦПВ онлайн — це швидко і без зайвого клопоту. Ось тут можна порівняти пропозиції саме для Херсона
hotline.finance/ua/osago-herson там бачиш всі ціни, ліміти й можеш вибрати те, що підходить тобі найбільше. Якщо авто дороге, раджу подумати і про КАСКО — воно покриває твої власні збитки, навіть якщо ти сам винен у ДТП.
Коротко кажучи, неважливо, де ти оформлюєш страховку — головне, щоб вона була надійна й відповідала всім вимогам. І онлайн – це справді зручно.