Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Яку компанію обрати для ремонту офісу?

Яку компанію обрати для ремонту офісу? 3 днів 7 годин тому #1583

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 77
  • Репутація: 0
Ми зіштовхнулися з потребою оновити наш офіс – від косметичного ремонту до перепланування деяких приміщень. Важливо, щоб компанія мала досвід саме з комерційними об’єктами, відповідала за строки та якість виконання, пропонувала сучасні рішення та мала хороші відгуки. Буду дуже вдячна, якщо поділитеся перевіреними контактами або розкажете, з ким співпрацювали особисто.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Яку компанію обрати для ремонту офісу? 3 днів 7 годин тому #1584

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 56
  • Репутація: 0
Раджу звернути увагу на CCG Development – тута ми минулого року з ними повністю переробляли офіс під сучасний open-space з переговорними, лаунж-зоною і новим освітленням. Працювали чітко за графіком, жодного разу не було затримок або несподіваних витрат. Окремо підкреслю перевагу: у них є власний архітектор, який реально допомагає зробити простір зручним і стильним, а не просто "перефарбувати стіни". Всі матеріали вони підбирали з урахуванням наших побажань і бюджету. Зручно, що у CCG Development прозорий договір і все фіксується у кошторисі, тому жодних неприємних сюрпризів.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.099 секунд