Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Зміна гардеробу

Зміна гардеробу 9 годин 31 хвилин тому #1559

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 72
  • Репутація: 0
Останнім часом задумалася про оновлення свого гардеробу, бо старі речі вже зовсім не радують, а хочеться чогось базового, зручного і стильного водночас. Може, хтось підкаже, де можна замовити якісний базовий одяг онлайн, щоб і фасон підходив на кожен день, і тканини були приємні до тіла? Дуже ціную комфорт, тому буду вдячна за поради, бо в цій темі ще новачок :)
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Зміна гардеробу 9 годин 30 хвилин тому #1560

• mirusa
  • mirusa аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 80
Якщо шукаєш базовий зручний одяг, рекомендую звернути увагу на сучасні українські бренди. Вони часто пропонують лінійки універсальних речей, що пасують як для роботи, так і для повсякденного життя. Обирай одяг із натуральних матеріалів, бо він довше зберігає вигляд і комфортний у носінні. Важливо також перевіряти відгуки, щоб впевнитися у якості та розмірній сітці.

Зміна гардеробу 9 годин 28 хвилин тому #1561

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 51
Дуже класно, що ти цікавишся базовим гардеробом – це дійсно must have у наш час, коли хочеться виглядати сучасно й водночас не витрачати купу часу на підбір лука кожного ранку. Якщо раніше я замовляв одяг у закордонних магазинах, то останні кілька років принципово підтримую українські бренди. До того ж у нас з’являється все більше крутих і якісних виробників, які реально розуміють, що таке комфорт і стиль у повсякденному житті. З власного досвіду пораджу звернути увагу на EXI одяг https://exi.ua/ – це поєднання лаконічного дизайну, високої якості матеріалів і справжнього комфорту. У них дуже зручна розмірна сітка, а ще можна знайти як універсальні футболки, світшоти, худі, так і мінімалістичні сукні та штани.

Зміна гардеробу 9 годин 28 хвилин тому #1562

• mirusa
  • mirusa аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 80
З досвіду скажу, що при виборі базового одягу варто зосередитися на простих фасонах та нейтральних кольорах. Такі речі легко комбінувати між собою і з різним взуттям чи аксесуарами. Дивися, щоб тканина була приємна до шкіри й добре пралася, адже зручність і догляд мають велике значення.
Час відкриття сторінки: 0.115 секунд