Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Читати книги онлайн, де?

Читати книги онлайн, де? 1 тиждень 2 днів тому #1548

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 56
  • Репутація: 0
Хто скаже, а де зараз можна знайти нормальні сайти, щоб читати книги онлайн безкоштовно? Бо щось я вже переглянула купу варіантів, але або треба платити, або вибір дуже обмежений. Може, хтось із вас знає якісь реально класні ресурси, де зібрано багато сучасної та класичної літератури, бажано ще й українською мовою? Потрібно для навчання та просто для душі.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Читати книги онлайн, де? 1 тиждень 2 днів тому #1549

• mirusa
  • mirusa аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 82
Якщо вас цікавить можливість читати книги онлайн безкоштовно, рекомендую звернути увагу на легальні ресурси, які надають відкритий доступ до літератури у цифровому форматі. Зазвичай подібні платформи створюються бібліотеками, освітніми закладами або культурними організаціями. Важливо користуватись перевіреними сайтами, де дотримуються авторських прав, а якість текстів і оформлення відповідає стандартам. Також раджу звертати увагу на можливість фільтрації книг за жанрами, авторами чи мовами, що значно полегшує пошук потрібної літератури для навчання чи дозвілля.

Читати книги онлайн, де? 1 тиждень 2 днів тому #1550

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 77
Я вже кілька років фанатію від того, що можна читати книги онлайн абсолютно безкоштовно і при цьому відкривати для себе щось нове щотижня! Особисто я обожнюю ресурс під назвою UABook Онлайн Бібліотека. Це справжній скарб для всіх, хто цінує якісну літературу українською та російською мовами. Тут величезна добірка як сучасних романів, так і класики, багато жанрів — від детективів до наукової фантастики, від поезії до мемуарів. Найбільше подобається, що не потрібно нічого скачувати — ти просто заходиш і одразу можеш читати книги онлайн https://uabook.com.ua/ у зручному для тебе форматі. Ще одна перевага — можна залишати відгуки, спілкуватись із іншими читачами, додавати книжки у свої улюблені.

Читати книги онлайн, де? 1 тиждень 1 день тому #1557

• mirusa
  • mirusa аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 82
Я теж часто шукаю, де читати книги онлайн безкоштовно, особливо коли треба щось для школи чи просто щось цікаве почитати у вільний час. Деколи знаходжу цілі збірки або навіть електронні бібліотеки, де можна читати прямо на сайті чи завантажити книжку на телефон. Головне — не забувати про безпеку і не заходити на підозрілі сторінки. Також круто, коли можна вибрати різні формати файлів і читати так, як зручно саме тобі.

Читати книги онлайн, де? 1 день 23 годин тому #1599

• Balaxa
  • Balaxa аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 37
Якщо ви цікавитесь книгами для саморозвитку та навчання, то вам буде корисна освітня платформа AR Book . Тут зібрані цікаві матеріали, курси та інтерактивні книги, які допоможуть розвиватися й здобувати нові знання легко та з задоволенням. Ресурс буде корисний як для вчителів, так і для учнів.
Час відкриття сторінки: 0.124 секунд