Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Обмін крипти

Обмін крипти 3 тижнів 1 день тому #1459

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 77
  • Репутація: 0
Я лише починаю цікавитися криптовалютою й боюся натрапити на шахраїв. Де у нас зараз реально можна вигідно та головне без ризиків поміняти біткоїни чи іншу валюту? Хотілось би знайти майданчик із хорошою репутацією та простим механізмом обміну. Можливо, у когось вже є свій перевірений варіант?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Обмін крипти 3 тижнів 1 день тому #1460

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 56
В Україні одним із найбільш зручних та безпечних сервісів я вважаю криптообмінник GroshX . Там дійсно вигідний курс, чітка система верифікації, а всі транзакції проходять максимально швидко. До того ж, на відміну від багатьох платформ, тут підтримка відповідає українською і завжди допоможе у разі питань. GroshX регулярно оновлює систему захисту, тому можна не хвилюватися за свої кошти. Я радив цей сервіс багатьом клієнтам — і жодних нарікань не чув.

Обмін крипти 3 тижнів 1 день тому #1464

• homid
  • homid аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 51
Еще важно крипту не потерять, мошенники не спят!

Обмін крипти 3 тижнів 1 день тому #1465

• Kass
  • Kass аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 59
Кстати, да, потерять крипту реально. Если собрались покупать криптовалюту, нужно сразу решить один из главных, который касается хранения. Где и как вы будете держать свои цифровые активы: на бирже, в мобильном кошельке или на холодном устройстве? Читайте здесь — кратко, но по сути — что выбрать для хранения крипты https://mamonov.kiev.ua/ru/luchshie-holodnye-koshelki-kakie-vybrat-v-2025-godu/ , в чём разница между горячими и холодными кошельками, какие из них безопаснее и кому подойдут. Информация подаётся просто и по делу — отличный старт для тех, кто только вникает в тему инвестиций.
Час відкриття сторінки: 0.177 секунд