Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Ви вважаєте крауд-маркетинг ефективним у 2025 році?

Ви вважаєте крауд-маркетинг ефективним у 2025 році? 2 днів 4 годин тому #1400

• Galopex
  • Galopex аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 6
  • Репутація: 0
Цікавить реальна ефективність крауд-маркетингу сьогодні — чи дає він відчутний результат для SEO та впізнаваності бренду? Хтось використовує тільки для лінків, інші — для репутації. Де краще працює: на форумах, у коментарях, відгуках? Якщо маєте досвід — розкажіть, що справді спрацювало, а що виявилось марною тратою часу.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Ви вважаєте крауд-маркетинг ефективним у 2025 році? 1 день 9 годин тому #1405

• Filla
  • Filla аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 9
Крауд-маркетинг (crowd marketing) — це одна з «сіріших» стратегій просування, яка може бути ефективною, але лише за правильного підходу.

Ви вважаєте крауд-маркетинг ефективним у 2025 році? 4 годин 39 хвилин тому #1412

• Kass
  • Kass аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 45
Я вважаю, що всюди, де ви перерахували можна розміщувати пости, але обирати кращі майданчики, з кращими показниками. Ось взяти для прикладу, ціна на link insertion https://referr.com.ua/link-insertion/ за таких умов є цілком оправданою. Потрібно обирати краще, щоб і сайту була користь, і конкурентів обійти. Тому ретельно все зважуйте, перш ніж замовляти крауд просування.
Час відкриття сторінки: 0.110 секунд