Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Блог з психології

Блог з психології 1 тиждень 10 годин тому #1345

• Ubusa
  • Ubusa аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 32
  • Репутація: 0
Завжди вважала, що знання про психологію можуть допомогти у повсякденному житті і в стосунках з людьми. Ви можете порадити, де знайти блог психолога, який розкриває теми стресу, мотивації і самооцінки простими словами? Дуже хочеться почати читати щось надихаюче і корисне.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Блог з психології 6 днів 18 годин тому #1349

• Kivan
  • Kivan аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 35
  • Репутація: 0
Як людина, яка завжди шукає фахову підтримку, хочу порадити сімейного психолога Лебедєвої Тетяни https://psiholog-lebedeva.com/yak-govority-s-ditmi-pro-smert/ де детально розглядається тема спілкування з дітьми про смерть. Автор надає практичні рекомендації, які допомагають батькам краще зрозуміти, як будувати діалог у складних ситуаціях. Матеріали блогу структуровані, логічні і максимально адаптовані для повсякденного використання. Особливо цінним є те, що інформація подана з урахуванням вікових особливостей дітей. Я скористалася порадами для підготовки розмови з донькою, і результат був позитивним — вона відчула підтримку і безпеку.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.102 секунд