Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Як розкрутити свій бізнес в інтернеті: з чого почати і що працює насправді?

Як розкрутити свій бізнес в інтернеті: з чого почати і що працює насправді? 1 тиждень 5 днів тому #1319

• homid
  • homid аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 38
  • Репутація: 0
Просування бізнесу в інтернеті — це одна з найактуальніших тем для власників малого бізнесу, особливо коли хочеться залучити нових клієнтів і зробити свій бренд впізнаваним. Але з чого почати, якщо ти новачок? Які способи дійсно працюють, а які — даремна трата часу та грошей? Давайте поговоримо про те, як ефективно просувати свій бізнес онлайн, які інструменти варто використовувати і на що звертати увагу, щоб отримати реальні результати без зайвих витрат.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Як розкрутити свій бізнес в інтернеті: з чого почати і що працює насправді? 1 тиждень 3 днів тому #1325

• Balaxa
  • Balaxa аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 27
Просування бізнесу в інтернеті дійсно може здаватися складним, особливо якщо тільки починаєш.

Як розкрутити свій бізнес в інтернеті: з чого почати і що працює насправді? 1 тиждень 3 днів тому #1328

• Kass
  • Kass аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 45
Для просування свого бізнесу я вирішив замовити niche edits — розміщення тематичних посилань в авторитетних матеріалах на сайтах. Це допомогло підвищити видимість мого ресурсу в пошукових системах, залучити цільову аудиторію і збільшити трафік. В Referr пропонують перевірені варіанти розміщення посилань у релевантних джерелах, тож ви можете звернутися сюди. Менеджер, який буде за вами закріплений, проконсультує та буде супроводжувати процес виконання.

Як розкрутити свій бізнес в інтернеті: з чого почати і що працює насправді? 4 днів 19 годин тому #1362

• JebSin
  • JebSin аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 14
Якщо ви хочете масштабувати справу, важливо не лише продавати, а й ефективно керувати процесами. Ми обрали СРМ для інтернет-магазину https://perfectum.ua/ua/industry-solutions/online-store , щоб розвивати бізнес без хаосу. Система допомогла структурувати замовлення, спростити спілкування з клієнтами та зекономити час на звітність. Завдяки автоматизації ми змогли зосередитися на стратегії й рості, а не на рутині.
Час відкриття сторінки: 0.119 секунд