Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Товари для барбершопу

Товари для барбершопу 2 тижнів 3 днів тому #1293

• Oxxina
  • Oxxina аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 32
  • Репутація: 0
Шукаю місце, де купити барберські штуки й не лишитись із порожнім гаманцем і повною купою розчарування :) Не вперше вже ловлюсь на "все для барберів", а там або ціни як у бутик-салоні, або якість як у дешевого ножа з ринку. Можливо, хтось має перевірене місце, де і товар не кривий, і нерви цілі?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Товари для барбершопу 2 тижнів 1 день тому #1303

• bablzzzz@i.ua
  • bablzzzz@i.ua аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 30
  • Репутація: 0
Коли я відкривав свій барбершоп, то не уявляв, скільки дрібниць треба купити. ForBarber став для мене справжньою знахідкою! Тут є все: від професійних машинок до дрібниць на кшталт одноразових рушників. Дуже зручно, що можна замовити все в одному місці – це економить купу часу. Особливо хочу відзначити якість косметики Nishman, клієнти в захваті від їхніх бальзамів. Ще подобаються засоби для росту бороди https://forbarber.com/zasoby-dlia-rostu-borody/ для чоловіків це актально. А ще тут часто бувають знижки на опт, що для маленького бізнесу дуже важливо. Якщо ви тільки стартуєте – обов’язково загляньте в розділ для новачків, там є готові набори.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.153 секунд