Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Комфортний відпочинок

Комфортний відпочинок 2 тижнів 3 днів тому #1287

• Kivan
  • Kivan аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 35
  • Репутація: 0
Останнім часом так хочеться втекти з міста, подихати свіжим повітрям і побути ближче до природи. Подивилась кілька варіантів баз, але вже зовсім заплуталась. Може, підкажете, де справді приємна атмосфера, смачна кухня й охайні номери?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Комфортний відпочинок 2 тижнів 2 днів тому #1300

• Ubusa
  • Ubusa аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 32
Цими вихідними ми нарешті вирвалися з міста. Я шукала місце, де буде мінімум людей, максимум природи і води. Випадково натрапила на цей комплекс відпочинку і не пошкодувала. Чиста річка, зелені схили, дерев’яні будиночки та затишна атмосфера — ідеально для відпочинку з сім’єю. Діти були у захваті, бігали босоніж, годували качок і навіть купались. А я просто насолоджувалась тишею і пахощами лісу. Дуже рекомендую всім, хто мріє про відпочинок у гармонії з природою.

Комфортний відпочинок 1 тиждень 6 днів тому #1311

• Balaxa
  • Balaxa аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 27
Я дуже хочу порибалити. Це мене сильно заспокоює.

Комфортний відпочинок 1 тиждень 6 днів тому #1312

• Kass
  • Kass аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 45
Оце ви правильне рішення прийняли! Якщо на природу зібрались, купіть все необхідне, і не забудьте взяти хороший ніж. Я собі замовив такий у магазині IBIS Gear https://ibis-gear.com/nozhi-likhtari/details/nizh-boker-bronco-basic-1/ . Надійний і зручний у використанні.
Час відкриття сторінки: 0.812 секунд