Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Плитку під мармур

Плитку під мармур 2 днів 4 годин тому #1263

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 47
  • Репутація: 0
Може хтось із вас нещодавно замовляв плитку під мармур і може щось порадити? Я зараз працюю над оформленням ванної кімнати для клієнта, йому дуже сподобалась ідея з мармуровим ефектом. Але важливо, щоб плитка була не тільки гарною, а ще й якісною, і щоб можна було замовити з доставкою по Україні. Уже стільки всього передивилася, але щось або якість не та, або ціна зашкалює. Можливо, знаєте перевірене місце, де є стильна плитка під мармур за адекватну ціну?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Плитку під мармур 2 днів 4 годин тому #1264

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 29
  • Репутація: 0
Звісно, можу порадити одне дуже гідне місце. Якщо тобі потрібна плитка під мармур хорошої якості з сучасним дизайном, зверни увагу на сайт GalleriaPorcellanat. У них великий вибір мармурових текстур — від світлих класичних до темних благородних варіантів. Плитка виглядає естетично, але при цьому дуже зносостійка, ідеально підходить як для ванних кімнат, так і для кухонь чи холів. Особисто я замовляв у них не раз, і що важливо — вони пропонують швидку та надійну доставку по всій Україні. У сервісі приємно здивувала і підтримка клієнтів — допомогли з вибором, уточнили нюанси доставки, все прийшло в цілості й без затримок.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.100 секунд