Я займаюся приватним будівництвом і неодноразово стикався з проблемами мікротріщин у бетоні, поки не відкрив для себе фібру від FiberMix. Спершу був скептично налаштований, адже вважав, що класичне армування металевою сіткою достатньо, але практика довела зворотнє. Якщо вам цікаво дізнатися
що таке фібра, то це волокна, які додаються до бетонної суміші для покращення її структури, зменшення усадки та підвищення опору до механічних навантажень. Мене приємно здивувала різноманітність: поліпропіленова, що чудово підходить для фундаментів приватних будинків, базальтова - для місць, де важлива термостійкість, а скляна фібра — взагалі топ для декоративного бетону. FiberMix пропонує всі ці варіанти, причому якість волокон відчувається навіть візуально рівномірно розподіляються в суміші, не злипаються і легко змішуються вручну або міксером. Я застосовував їх у стяжках, отмостках і навіть при створенні сходів, результат завжди стабільний і надійний. Бетон не кришиться, не тріскається, а головне зберігає однорідність структури з часом. Якщо ви плануєте будь-які бетонні роботи, моя порада однозначна: не економте на армуванні, бо фібра - це інвестиція у довготривалу якість.