Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Дитячий ігровий майданчик

Дитячий ігровий майданчик 1 місяць 9 годин тому #1222

• Vasiliska
  • Vasiliska аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 41
  • Репутація: 0
Підкажіть де можна купити дитячий ігровий майданчик?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Дитячий ігровий майданчик 4 тижнів 1 день тому #1227

• Daniela
  • Daniela аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 42
У магазині Спортігра у широкому асортименті представлені дитячі майданчики з дерева https://sportigra.com.ua/dytiachi-maidanchyky-z-dereva-zabava/ Ці майданчики виготовлені з натурального дерева, що забезпечує екологічність та безпеку для дітей. Асортимент включає різноманітні моделі, які можуть бути оснащені гірками, гойдалками, пісочницями, лазалками та іншими елементами для активного відпочинку та розвитку дітей. Деякі комплекси також мають додаткові аксесуари, такі як інтерактивні панелі, що сприяють розвитку моторики та логічного мислення. Майданчики підходять для дітей різного віку та можуть бути адаптовані під індивідуальні потреби замовника. Ви можете обрати готову модель або замовити майданчик за власним проєктом, враховуючи розміри ділянки та побажання щодо комплектації.

Дитячий ігровий майданчик 1 тиждень 1 день тому #1332

• Kass
  • Kass аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 45
Я також для своєї дитини планую замовити якісний майданчик.

Дитячий ігровий майданчик 6 днів 9 годин тому #1351

• homid
  • homid аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 38
На сайті виробника Siversport ви можете обрати та замовити якісні дитячі ігрові майданчики https://siversport.com/product-category/playground/ . У каталозі представлений широкий асортимент майданчиків для різного віку та простору — від компактних моделей для приватного двору до масштабних комплексів для дитячих садків і шкіл. Всі конструкції виготовлені з безпечних матеріалів, відповідають стандартам якості та мають привабливий сучасний дизайн.
Час відкриття сторінки: 0.118 секунд