Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Хто ставив тротуарну плитку сам

Хто ставив тротуарну плитку сам 1 тиждень 3 днів тому #1211

• bablzzzz@i.ua
  • bablzzzz@i.ua аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 27
  • Репутація: 0
Вирішив викласти плитку самостійно, без майстрів. Уже дивився купу відео, але питання залишаються. Яку саме плитку краще брати для першого разу, щоб не було критично, якщо щось не ідеально вирівняю? І чи є сенс брати дорожчу — чи все одно криво буде, якщо руки з плечей не ростуть?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Хто ставив тротуарну плитку сам 1 тиждень 2 днів тому #1220

• Oxxina
  • Oxxina аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 27
Як власник невеликої будівельної фірми, я неодноразово стикався з питанням постачання тротуарної плитки для клієнтських об’єктів, і можу з впевненістю сказати — краще купити тротуарну плитку https://pl2t.com/uk/shop/trotuarnaa-plitka/ безпосередньо у виробника, такого як PL2T. Це не тільки гарантія якості, а й приємний бонус у вигляді конкурентної ціни, яка починається від 299 грн за м². У моїй практиці важливо, щоб матеріал був однаковим за кольором, не мав браку і був доступним у потрібній кількості — усе це я отримую саме тут. Плитка рівна, без сколів, легко вкладається, добре себе поводить і на спекотному сонці, і при сильних зливах. Крім того, сервіс у них на рівні: доставку виконують швидко, з розвантаженням, що економить час і сили. Завдяки цьому я маю менше проблем з логістикою і можу зосередитись на головному — якісному виконанні робіт для клієнтів.

Хто ставив тротуарну плитку сам 2 днів 7 годин тому #1261

• Foma
  • Foma аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 13
А я решил купить гранитную брусчатку для своего двора. Подскажите, где можно приобрести не очень дорого?

Хто ставив тротуарну плитку сам 2 днів 7 годин тому #1262

• Ганс
  • Ганс аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 12
Foma пише:
А я решил купить гранитную брусчатку для своего двора. Подскажите, где можно приобрести не очень дорого?

Когда речь заходит о благоустройстве двора, важно не только выбрать красивый материал, но и учесть его прочность и долговечность. Гранитная брусчатка – это отличный выбор, ведь она выдерживает перепады температур, не боится износа и при этом смотрится стильно и солидно. Сам я заказывал в "КП Гранит" брусчатку гранитную https://granit-plitka.com/g504465-bruschatka-granitnaya-zhitomire Там оптимальное сочетание цены и качества, которое действительно на уровне. Советую обратить внимание.
Час відкриття сторінки: 0.140 секунд