Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Які книги англійською краще вибрати?

Які книги англійською краще вибрати? 2 місяців 2 днів тому #1187

• Ганс
  • Ганс аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 15
  • Репутація: 0
Привіт усім! Хочу почати серйозно вивчати англійську і шукаю книги, які відповідали б моєму рівню — від початкового до середнього. Чи можна порадити хороші видання, які допоможуть поступово прокачувати знання, не перевантажуючи складними текстами? Цікавлять як навчальні книги, так і адаптована література. Де краще купувати такі книги і на що звертати увагу при виборі? Буду вдячний за рекомендації.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Які книги англійською краще вибрати? 2 місяців 13 годин тому #1192

• Foma
  • Foma аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 15
  • Репутація: 0
Привіт! Англійська — це круто, особливо коли є правильні матеріали для вивчення. Якщо хочеш поступово покращити знання, найкраще звернути увагу на книги англійською по рівнях https://www.britishbook.ua/catalog/adaptirovannye-knigi-dlya-chteniya/yazyk-english/ Вони допомагають не заплутатися в граматиці й водночас покращують розуміння мови через адаптовану літературу. Сам давно користуюся BritishBook — тут великий вибір таких видань, від простих до складніших. Зручний формат і цікаві тексти допомагають не втрачати мотивацію, а результати помітні вже за кілька місяців. Раджу звернути увагу саме на такі книги, якщо хочеш навчання без зайвого стресу.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.096 секунд