Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Хто їздив автобусом з Києва до Гамбурга?

Хто їздив автобусом з Києва до Гамбурга? 1 місяць 1 тиждень тому #1176

• polinawest
  • polinawest аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 6
  • Репутація: 0
Хочу поїхати до Гамбурга з Києва автобусом. Авіаквитки зараз дорогі, тому шукаю більш бюджетний варіант. Цікавить, наскільки це реально зручно, і де краще шукати квитки?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Хто їздив автобусом з Києва до Гамбурга? 1 місяць 1 тиждень тому #1177

• Gohhh88
  • Gohhh88 аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 7
Я їздив Київ Гамбург автобус минулого місяця, і залишився задоволений. Квиток замовив онлайн через ewe.ua — все прозоро, швидко і без зайвих дзвінків. Автобус комфортабельний, з кондиціонером, розетками, туалетом. Виїзд із центрального автовокзалу Києва, прибуття — прямо в центр Гамбурга, на автостанцію ZOB. Водії ввічливі, зупинки регулярні, багаж входить у вартість. Їхати десь добу з лишком, але завдяки нормальному сервісу дорога не втомлює. Для тих, хто хоче зекономити і доїхати без пересадок — це чудовий варіант.

Хто їздив автобусом з Києва до Гамбурга? 2 днів 3 годин тому #1398

• Galopex
  • Galopex аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 6
Автобусом, звісно, набагато комфортніше.

Хто їздив автобусом з Києва до Гамбурга? 1 день 23 годин тому #1403

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 38
А мне очень хочется посетить Почаевскую лавру, Зарваницу, Гошев, возможно — Свято-Успенскую Киево-Печерскую лавру. Но так много компаний предлагают подобные поездки, что я просто растерялась. Очень не хочется попасть в организацию, где всё делается наспех, без духовного наполнения. Может, кто-то может посоветовать проверенную компанию с хорошими экскурсоводами и благочестивым подходом?

Хто їздив автобусом з Києва до Гамбурга? 1 день 23 годин тому #1404

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 60
С большой радостью подскажу — если ищете действительно благословенную и организованную с душой паломническую поездку, обратите внимание на компанию Status Travel. Уже несколько лет наша община сотрудничает с ними, и отзывы исключительно положительные. Их паломнические туры https://statustravel.com.ua/ru/services/palomnicheskie-poezdki-po-svyatym-mestam/ охватывают ключевые святыни Украины: и Почаев, и Зарваницу, и Манявский скит, и множество других мест, где чувствуется особая благодать. Очень важно, что поездки не превращаются в обычное «туристическое мероприятие» — всегда предусмотрено участие в богослужениях, исповедь, духовные беседы. А сопровождающие — это не просто экскурсоводы, а верующие люди, которые понимают, что такое путь паломника.
Час відкриття сторінки: 0.130 секунд