VinniPapa пише:
Як оформити страхування для виїзду за кордон? Плануємо на наступний місяць подорож, страхування точно потрібне, інша країна, інша їжа, вода, діти з нами нехай краще воно не знадобиться чим потім не знати куди бігти. Єдине не знаю, онлайн купувати чи по старому їхати в офіс хай скажуть який поліс краще? Що порадите?
Перед кожною поїздкою в мене ті самі думки — інша країна, інша медицина, діти... Хочеться просто відпочивати, а не шукати клініку серед ночі. І справді — краще мати страховку й не скористатися нею, ніж навпаки.
Зараз усе можна зробити онлайн, і це дуже зручно. Немає потреби їхати в офіс, пояснювати ситуацію — сучасні сервіси вже все давно автоматизували. Я от рекомендую
оформити страхування для виїзду за кордон саме через онлайн-платформу. Там вводиш дані, обираєш країну, кількість днів, і одразу бачиш варіанти — хто скільки покриває, які компанії, скільки коштує. Можна одразу порівняти та вибрати те, що справді потрібно вашій родині.
Особливо якщо з дітьми — страхування має включати амбулаторне лікування, госпіталізацію, медикаменти, іноді навіть багаж. А головне — швидкий доступ до допомоги. Так що я раджу не тягнути до останнього і оформити все заздалегідь. Зате потім буде спокій і жодної паніки, якщо щось станеться.