Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Продаж волосся

Продаж волосся 2 місяців 9 годин тому #1046

• Kivan
  • Kivan аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 35
  • Репутація: 0
Чи вигідно продавати волосся сьогодні? Я чула, що можна отримати непогану суму за своє волосся, якщо воно здорове та довге. Як правильно підібрати компанію, щоб не втратити гроші? Можливо, є якісь перевірені способи та поради, щоб продати волосся вигідно?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Продаж волосся 1 місяць 4 тижнів тому #1049

• Ubusa
  • Ubusa аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 32
Моя історія почалась із дружньої вечірки, де ми з подругами обговорювали весняні плани та зміни. Дві з них уже продали своє волосся через HAIRUA https://hairua.com/ і були у захваті. Вони розповіли, як це легко і швидко, а головне — приємно отримати ще й бонус у вигляді грошей за звичайну зміну іміджу. Я ніколи не замислювалася над тим, що волосся можна комусь знадобитися, поки не побачила приклади на власні очі. Зважилась — підстриглася, зробила каре, яке давно хотіла. Волосся відправила новою поштою, і все пройшло гладко: сервіс оперативний, підтримка привітна. Тепер у мене новий образ, нові враження, і я щиро раджу всім не зволікати — змінюватися не лише приємно, а й вигідно.

Продаж волосся 1 місяць 4 тижнів тому #1062

• Kass
  • Kass аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 45
Думаю, що так!
Час відкриття сторінки: 0.110 секунд