Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Где купить интим-товары с быстрой доставкой?

Где купить интим-товары с быстрой доставкой? 2 місяців 4 днів тому #1032

• VanyaPistoletov
  • VanyaPistoletov аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 15
  • Репутація: 0
Не хочется ждать неделю, особенно если заказ нужен к выходным. Подскажите интернет-сексшоп, где доставка реально быстрая и без срывов сроков. Желательно — с отслеживанием.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Где купить интим-товары с быстрой доставкой? 1 місяць 4 тижнів тому #1051

• MaksymSavenko
  • MaksymSavenko аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 15
Взяв мастурбатор чоловічий на Candor-Place — і це було відкриттям. Зовні виглядає як звичайна річ, але всередині дуже м’який та реалістичний. Відчуття майже як у реальному сексі. Кілька внутрішніх текстур, легко мити, компактний. Допомагає розслабитись, коли партнерки немає поруч. Якість на висоті, рекомендую.

Где купить интим-товары с быстрой доставкой? 1 місяць 4 тижнів тому #1061

• Kass
  • Kass аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 45
Круто!

Где купить интим-товары с быстрой доставкой? 1 місяць 1 тиждень тому #1169

• Lidda
  • Lidda аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 13
VanyaPistoletov пише:
Не хочется ждать неделю, особенно если заказ нужен к выходным. Подскажите интернет-сексшоп, где доставка реально быстрая и без срывов сроков. Желательно — с отслеживанием.

Не проблема зараз зустріти такий магазин

Где купить интим-товары с быстрой доставкой? 1 місяць 1 тиждень тому #1174

• BOGDAN
  • BOGDAN аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 16
Lidda пише:
VanyaPistoletov пише:

Не проблема зараз зустріти такий магазин

В принципі так. Правда кожен з нас хоче користуватись послугами перевіреного ресурсу, який буде зберігати анонімність усіх наших покупок.... Я от так само запланував собі купити чоловічий мастурбатор . Ваоіанти переглядаю дуже уважно, бо ще ніколи таку інтимну іграшку собі не купував....

Где купить интим-товары с быстрой доставкой? 1 тиждень 2 днів тому #1329

• Oxxina
  • Oxxina аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 32
Зовсім нещодавно я вперше спробувала щось новеньке у своєму інтимному житті, а саме вакуумний стимулятор Satisfyer https://talla.ua/ua/vakuumnyj-vibrator-satisfyer/ і це було, чесно кажучи, відкриття року. Раніше я скептично ставилася до подібних іграшок, думала, що це не для мене, але вирішила ризикнути і замовила в онлайн-сексшопі TALLA, бо саме про нього читала багато позитивних відгуків. І все дійсно так: сервіс на висоті, упаковка непомітна, вибір просто очі розбігаються. Але мій фаворит - це саме Satisfyer з вакуумною стимуляцією. Відчуття зовсім інші, ніж від звичайних вібраторів, набагато ніжніше, точніше і водночас інтенсивніше. Управління інтуїтивно зрозуміле, матеріал приємний до тіла, заряд тримає довго. А ще тут є багато іншого цікавого: іграшки для пар, інтимна косметика, еротична білизна, набори для прелюдій, лубриканти з ароматами, навіть аксесуари для рольових ігор.
Час відкриття сторінки: 0.139 секунд