Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Пошук тканини

Пошук тканини 1 тиждень 3 днів тому #1011

• Ubusa
  • Ubusa аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 23
  • Репутація: 0
Дівчата, хто стикався з пошуком тканини на весільну сукню — підкажіть, будь ласка, де шукати? Бажано щось красиве: шовк, мереживо, але щоб і ціни не кусались. Хочеться зробити плаття на замовлення, тож шукаю ідеальну тканину в інтернеті, можливо, є гарні магазини?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Пошук тканини 1 тиждень 1 день тому #1014

• Kivan
  • Kivan аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 24
Я – дівчина, яка завжди обирає нестандартні рішення. Тож коли вирішила вийти заміж, одразу знала: класична біла сукня — це не про мене. Хотілося чогось з характером, ідеального крою та незвичних тканин. Подруга порадила сайт, де є тканина на плаття https://wed-style.com.ua/ua/shop/ я провела там годину, і врешті обрала ідеальний варіант — тканину кольору шампань із легким сріблястим переливом. Вона виглядала космічно! Доставку оформили без проблем, і що важливо — все прийшло ідеально запаковане. Майстриня була в захваті від якості, з нею було приємно працювати. У результаті я мала не просто сукню, а справжній витвір мистецтва, в якому почувалася собою. Це був крок до мого стилю — ідеального, сміливого, справжнього.

Пошук тканини 4 днів 1 година тому #1022

• Oxxina
  • Oxxina аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 16
Кто шил что-то из искусственной замши? Хочу себе юбку с бахромой — где лучше брать, чтобы мягкая была и не выглядела дешево?

Пошук тканини 4 днів 1 година тому #1023

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 21
Жена как раз шила жакет из такой ткани осенью для меня очень понравилась. Искала долго хорошую ткань, потому что в магазинах много слишком жёсткой замши, которая плохо драпируется. В итоге нашла мягкую, эластичную, с приятной изнанкой — в Текстиль Контакте https://tk.ua/ru/catalog/vse-tkani/zamsha.html Цвета там шикарные, и на ощупь она очень достойная, особенно за такую цену. После стирки осталась такой же, не перекосилась.
Час відкриття сторінки: 0.121 секунд