Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Хочу навчитися заробляти на крипті

Хочу навчитися заробляти на крипті 1 тиждень 3 днів тому #996

• VinniPapa
  • VinniPapa аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 11
  • Репутація: 0
Хочу навчитися заробляти на крипті, але трішки лякає обєм інформації який потрібно засвоїти. Тому хочу запитати у людей які цим вже займаються і можуть дати поради, з чого почати, що саме важливе для початку треба вивчити і в яку нішу крипти піти щоб одразу почати отримувати гроші?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Хочу навчитися заробляти на крипті 1 тиждень 3 днів тому #1003

• Aquafall
  • Aquafall аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 13
  • Репутація: 0
VinniPapa пише:
Хочу навчитися заробляти на крипті, але трішки лякає обєм інформації який потрібно засвоїти. Тому хочу запитати у людей які цим вже займаються і можуть дати поради, з чого почати, що саме важливе для початку треба вивчити і в яку нішу крипти піти щоб одразу почати отримувати гроші?

Крипта зараз скрізь, всі щось говорять, торгують, холдять, фармлять — а ти такий стоїш збоку й не знаєш, за що вхопитись. Найгірше — це саме оцей старт, коли голова пухне від нових термінів. Але насправді все не так страшно. Просто треба не намагатися вивчити все й одразу.

Почни з основ: як працює блокчейн, що таке токени, і головне — що таке сід фраза. Це твій ключ до криптогаманця. Якщо її втратиш — втратиш і доступ до своїх коштів. Якщо хтось її побачить — прощаєшся з усім, що там є. Ось хороша і проста стаття, щоб розібратись із цим моментом: https://www.web3.org.ua/shcho-take-seed-fraza-i-iak-vona-pratsiuie/ це один з пунктів які ти маєш вивчити перед початком.

А от щодо ніші — я б на твоєму місці спробував себе в airdrop-ах. Це коли нові проєкти роздають свої токени за прості дії: підписатись, щось протестити, або просто зареєструватися. Без вкладень, але вже з досвідом. Ще можна дивитись у бік DeFi або NFT-ігор, але обережно, бо там легко загорітись і втратити гроші, якщо не розібратись як слід.

А загалом — думай про це як про навчання нової професії. Тут нема “швидких мільйонів”, але якщо витратиш час і з головою ввійдеш у процес — точно буде результат.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.106 секунд