Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Старий чи новий?

Старий чи новий? 1 тиждень 3 днів тому #995

• VinniPapa
  • VinniPapa аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 11
  • Репутація: 0
Скажімо у вас є можливість придбати квартиру, що оберете старий чи новий будинок? І де в Києві чи можливо в передмісті варто купувати житло?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Старий чи новий? 1 тиждень 3 днів тому #1004

• Aquafall
  • Aquafall аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 13
  • Репутація: 0
VinniPapa пише:
Скажімо у вас є можливість придбати квартиру, що оберете старий чи новий будинок? І де в Києві чи можливо в передмісті варто купувати житло?

Як на мене, то треба відштовхуватись від того, що для важливіше — атмосфера чи зручність. Старі будинки часто мають товсті стіни, високі стелі, якийсь шарм минулого. Але разом із цим — старі комунікації, затоплені підвали й іноді не найприємніші під’їзди. Новобудови — це інший рівень життя: і ліфти нормальні, і парковки є, і двори закриті, і планування сучасні.

Якщо вже обирати для себе — я б дивився на новобудову, але не в самому центрі Києва. Там шум, трафік і ціни космос. Натомість у передмісті — спокійніше, чистіше, і за ті самі гроші можна взяти щось реально просторе. Наприклад, зверни увагу на ЖК Гранд Бурже в Бучі — за посиланням можна подивитись планування квартир, точне розташування. Це місце, де ти дійсно можеш жити, а не просто “ночувати”.

Комплекс будується з нормальним підходом — не нашвидкуруч, з думкою про мешканців: є і парки, і зони відпочинку, і поруч усе, що потрібно. Та й сам район уже давно не “глушина”, а сучасне передмістя з усім комфортом. І ще бонус — природа. Київ так не дихає.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.106 секунд