Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Ви колись допомагали?

Ви колись допомагали? 1 тиждень 3 днів тому #993

• VinniPapa
  • VinniPapa аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 11
  • Репутація: 0
Ви колись допомагали? Я говорю про те чи допомагали ви грошима, фізично зовсім незнайомим людям, військовим? Чи вважаєте ви правильним бути добрим і щедрим до інших, не знайомих вам людей?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Ви колись допомагали? 1 тиждень 3 днів тому #1006

• Aquafall
  • Aquafall аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 13
  • Репутація: 0
VinniPapa пише:
Ви колись допомагали? Я говорю про те чи допомагали ви грошима, фізично зовсім незнайомим людям, військовим? Чи вважаєте ви правильним бути добрим і щедрим до інших, не знайомих вам людей?

Думаю, більшість із нас хоча б раз допомагали — переказували гроші, несли коробку для волонтерів, купували щось для військових чи переселенців. Але є різниця між “допомогти, бо всі допомагають” і допомогти по-справжньому — із серця, навіть коли не чекаєш нічого у відповідь.

Допомагати незнайомим — це про довіру до людей, про віру в те, що добро має сенс навіть тоді, коли ти не знаєш, кому саме воно дісталося. Це вибір — бути не просто глядачем, а учасником. Бути людиною.

Є чудовий проєкт — Щедрий Вівторок https://givingtuesday.ua/ там багато історій про таких людей: простих, щирих, відкритих до добрих вчинків. І читаючи їх, розумієш — щедрість не має меж, вона просто є.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.106 секунд