Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Де можна замовити спальню?

Де можна замовити спальню? 1 тиждень 3 днів тому #992

• VinniPapa
  • VinniPapa аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 11
  • Репутація: 0
Де можна замовити спальню? Купили квартиру, а тепер займаємось ремонтом і облаштуванням. Вирішили без дизайнера, самі купити те що просто подобається і зробити все на свій смак. Але хочу обрати якісні і красиві меблі. Можливо ви десь купували і порадите?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де можна замовити спальню? 1 тиждень 3 днів тому #1001

• Aquafall
  • Aquafall аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 13
  • Репутація: 0
VinniPapa пише:
Де можна замовити спальню? Купили квартиру, а тепер займаємось ремонтом і облаштуванням. Вирішили без дизайнера, самі купити те що просто подобається і зробити все на свій смак. Але хочу обрати якісні і красиві меблі. Можливо ви десь купували і порадите?

Як на мене, коли у тебе є відчуття стилю, розумієш що ти хочеш бачити в своєму домі, то дизайнер і не потрібен. Раджу звернути увагу на дерев’яні спальні — вони мають зовсім іншу атмосферу, ніж стандартні ДСП. Натуральне дерево — це тепло, текстура, запах. Зайди в магазин https://www.spalnia.com.ua/ua/ там меблі з масиву, не якісь фанерні історії — воно й виглядає дорого, і служить роками. Плюс — все в українському стилі, але зі смаком, сучасно, нічого зайвого.

Раджу спочатку обрати ліжко — воно головне в спальні, від нього вже “танцює” решта. Подивіться, як поєднується з тумбами, шафою. І ще важливо: навіть найкрасивіше ліжко не врятує, якщо матрац буде незручний. Тож або одразу беріть разом, або точно перевіряйте розмір і висоту.

Ну і кайфуйте від процесу. Спальня — це не просто кімната, це ваша маленька тиша серед усього.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.104 секунд