Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Скільки зараз коштує автоцивілка?

Скільки зараз коштує автоцивілка? 2 тижнів 5 днів тому #969

• VinniPapa
  • VinniPapa аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 11
  • Репутація: 0
Хто недавно купував автострахування? Скільки зараз в середньому коштує автоцивілка?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Скільки зараз коштує автоцивілка? 2 тижнів 5 днів тому #970

• Aquafall
  • Aquafall аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 13
  • Репутація: 0
VinniPapa пише:
Хто недавно купував автострахування? Скільки зараз в середньому коштує автоцивілка?

Нещодавно оформлював автоцивілку, тож маю свіже уявлення по цінах. Загалом усе залежить від об’єму двигуна, місця реєстрації авто та стажу водія. Наприклад, для легкового авто з об’ємом до 2.0 л, у Києві, ціни стартують приблизно від 700–800 грн, але можуть доходити до 1500 грн і вище. Якщо є знижка за безаварійну їзду або купуєш поліс онлайн — можна зекономити. Особисто я брав через сервіс hotline finance — там зручно порівняти пропозиції від різних страхових і оформити поліс ОСЦПВ онлайн без зайвого клопоту і витрати часу на поїздки в страхову. До речі, одразу видно, у кого франшиза, а у кого ні — це важливо, коли хочеш розуміти, за що реально платиш. Раджу не відкладати: штраф за відсутність поліса — штука неприємна, а сама страховка — це спокій, особливо коли на дорозі всяке трапляється.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.102 секунд