Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Тротуарна плитка

Тротуарна плитка 1 день 18 годин тому #944

• bablzzzz@i.ua
  • bablzzzz@i.ua аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 10
  • Репутація: 0
Доброго дня, шановні форумчани! Дуже цікаво дізнатись ваш досвід – яку тротуарну плитку ви обрали для свого двору чи доріжки? Бачу, що є багато варіантів: бетонна, гранітна, клінкерна… Яка найкраще тримається в наших умовах? Де ви купували – може, порадите перевірених виробників? Дуже ціную ваші поради, бо сам на етапі вибору!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Тротуарна плитка 6 годин 14 хвилин тому #956

• Oxxina
  • Oxxina аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 10
  • Репутація: 0
Друзі, хто вже оновлював подвір’я і може підказати, де вигідно купити плитку? Я довго шукав, порівнював, і зупинився на Планеті2000. Чому? Бо тротуарна плитка ціна від 300 грн за м² – це реальна економія, особливо якщо береш оптом. У мене велика площа, тому враховував усі витрати: матеріали, доставку, монтаж. Тут же все максимально зручно – доставка краном-маніпулятором, що дуже спрощує процес. А ще вони дають оптові знижки, і це не просто рекламний хід – я реально заплатив менше, ніж планував! Плитка якісна, рівна, кольори насичені, і що важливо – не слизька після дощу. Тому якщо хочете оновити двір і не переплатити – варто глянути в їхній бік!
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.102 секунд