Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Перевозка хворих

Перевозка хворих 1 тиждень 3 днів тому #907

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 13
  • Репутація: 0
Шукаю компанію для перевезення хворих по Києву. Яка з них забезпечить комфортне та безпечне транспортування? Хочу, щоб були всі необхідні умови для хворого, включаючи медичний супровід. Куди звертатися, якщо потрібно перевезти людину, яка потребує особливого догляду, наприклад, після операції?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Перевозка хворих 1 тиждень 1 день тому #912

• mirusa
  • mirusa аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 49
  • Репутація: 0
Я рекомендую вам звернутися до HelpTaxi. Вони пропонують саме перевезення хворих по Києву , і я була дуже задоволена їхніми послугами. У них є автопарк, в якому автомобілі обладнані всім необхідним для транспортування пацієнтів, включаючи кисневі балони, медичні ноші, монітори та інше обладнання для надання першої допомоги. Крім того, їхні водії мають досвід у перевезенні людей з обмеженими можливостями або в післяопераційному стані, що дуже важливо для забезпечення безпеки під час поїздки. Для мене важливо було, щоб в дорозі був не лише комфорт, але й медичний супровід, і в HelpTaxi це забезпечують на високому рівні. Вони також мають систему онлайн-замовлення, що зручно в ситуаціях, коли треба швидко організувати поїздку.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.103 секунд