Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Догляд за волоссям

Догляд за волоссям 2 тижнів 4 днів тому #881

• Ubusa
  • Ubusa аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 22
  • Репутація: 0
Я вирішила більше уваги приділяти догляду за волоссям і шукаю справді ефективні засоби. Хочу придбати професійну косметику, яка допоможе покращити стан локонів та зробить їх ще більш доглянутими. Де можна знайти якісну продукцію, яку використовують у салонах? Буду рада порадам від тих, хто вже має досвід у цьому питанні.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Догляд за волоссям 2 тижнів 4 днів тому #882

• Kivan
  • Kivan аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 23
  • Репутація: 0
Після невдалого фарбування в домашніх умовах моє волосся стало сухим і ламким. Панікувати не хотілося, тому я вирішила шукати професійні засоби, які допоможуть його відновити. Знайшла інтернет-магазин HeadStore https://headstore.com.ua/ua/ і одразу помітила широкий вибір косметики для догляду. Відгуки на сайті були позитивними, тож я вибрала кератиновий шампунь, бальзам і термозахист. Доставка приємно здивувала швидкістю, а упаковка була бездоганною. Уже після першого застосування волосся стало виглядати здоровішим. Вже не уявляю догляду без цих засобів, і раджу їх усім подругам!

Догляд за волоссям 1 тиждень 3 днів тому #909

Ubusa пише:
Я вирішила більше уваги приділяти догляду за волоссям і шукаю справді ефективні засоби.
Блонд — це не просто колір, це настрій. Але щоб він був справді шикарний, потрібна майстерність і правильний догляд. Я довго шукала, де зробити якісне фарбування волосся Дарниця luxurybeauty.kiev.ua/blonde-coloring/ , і врешті-решт потрапила до Luxury Beauty. Результат — вау! Відтінок вийшов ідеально під мій тон шкіри, без жовтизни, волосся живе, блискуче, як з реклами. Атмосфера в салоні — затишна, майстри уважні, все на рівні. Тепер точно знаю, що таке справжній блонд!
Час відкриття сторінки: 0.118 секунд