Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Спортивне страхування

Спортивне страхування 4 місяців 2 тижнів тому #867

• VinniPapa
  • VinniPapa аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 21
  • Репутація: 0
Хочу поговорити про спортивне страхування, як гадаєте чи треба спортсмену страховка якщо він буде обережно займатися? Цікаво, а скільки заплатять якщо скажімо спортсмен щось зламає?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Спортивне страхування 4 місяців 2 тижнів тому #874

• Aquafall
  • Aquafall аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 20
  • Репутація: 0
VinniPapa пише:
Хочу поговорити про спортивне страхування, як гадаєте чи треба спортсмену страховка якщо він буде обережно займатися? Цікаво, а скільки заплатять якщо скажімо спортсмен щось зламає?

Та тут навіть думати не треба – страховка спортсмену потрібна, і не важливо, наскільки він обережний. Спорт – це завжди ризик, навіть якщо ти не лізеш у небезпечні ситуації. Банально – підвернув ногу, вдарився, потягнув м’яз чи щось серйозніше. А лікування коштує немало, особливо якщо потрібні операції чи реабілітація. Тут і приходить на допомогу спортивне страхування – воно покриє витрати, і тобі не доведеться викладати купу грошей з власної кишені.

Щодо виплат – усе залежить від страховки. Деякі поліси компенсують навіть кілька тисяч гривень за перелом, а якщо травма серйозна, виплата може бути ще більшою. Важливо читати умови: що саме покривається, чи є обмеження, які документи треба зібрати. Бо буває, що люди оформлюють страховку, а потім не можуть отримати виплату через дрібні нюанси.

Якщо ти займаєшся спортом хоча б трохи серйозніше, краще не ризикувати і зробити страховку. Це спокій для тебе і твоєї сім’ї.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.102 секунд