Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Якісний гриль

Якісний гриль 2 місяців 2 тижнів тому #857

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 42
  • Репутація: 0
Я ось задумався над тим, де ж краще всього придбати гриль для двору, щоб і зручно, і за доступною ціною, та й ще щоб він був справді якісним. Я шукаю саме вугільний гриль, бо люблю той неповторний смак, який дає вугілля. І хочеться щось надійне та зручне в експлуатації, щоб не постійно ремонтувати. Може, хтось із вас уже купував гриль і може поділитися своїм досвідом? Що краще обрати: класичний гриль чи, можливо, спеціальні моделі з іншими функціями?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Якісний гриль 2 місяців 2 тижнів тому #858

• mirusa
  • mirusa аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 63
  • Репутація: 0
Якщо ти ще не визначився з місцем покупки, то я можу порадити тобі звернути увагу на інтернет-магазин Grillex. Тут є чудова колекція грилів для будь-яких смаків і вимог. Особливо хочу звернути твою увагу на вугільний гриль Oklahoma Joe. Це справжня знахідка для тих, хто любить готувати на вугіллі і отримувати найкращий смак страв. Вугільний гриль цього бренду дуже популярний серед любителів барбекю завдяки своїй потужності та надійності. Крім того, він має продуману конструкцію, що дозволяє зручно контролювати температуру і створювати ідеальні умови для готування м'яса або овочів. В інтернет-магазині Grillex ти знайдеш велику кількість варіантів цього гриля за дуже приємною ціною.

Якісний гриль 1 місяць 4 тижнів тому #897

У меня дома есть гриль и блендер https://zelmer.com.ua/tovary-dlia-kukhni/blendery-statsionarni/, и я ими активно пользуюсь. Гриль отлично подходит для быстрого приготовления мяса, рыбы и овощей – еда получается сочной и вкусной. А блендер выручает при приготовлении соусов, коктейлей и крем-супов. Оба прибора удобные, простые в уходе и экономят время на кухне. Я доволен их работой, потому что они делают готовку проще и разнообразнее.
Час відкриття сторінки: 0.161 секунд