Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Де знайти якісний український контент про відеоігри?

Де знайти якісний український контент про відеоігри? 2 днів 14 годин тому #797

• bablzzzz@i.ua
  • bablzzzz@i.ua аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 3
  • Репутація: 0
Привіт, колеги-геймери! Я шукаю український портал, де публікують огляди, новини та аналітику про відеоігри. Мені цікаво знайти ресурс, який не тільки інформує, але й розвиває ігрову культуру в Україні. Може, хтось знає такі сайти і може порекомендувати щось цікаве? Буду вдячний за ваші відповіді!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де знайти якісний український контент про відеоігри? 2 днів 31 хвилин тому #798

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 19
  • Репутація: 0
Відеоігри – це не просто спосіб відпочити, а ще й можливість навчитися чомусь новому. Вони розвивають мислення, покращують координацію, а іноді навіть допомагають вивчати нові мови. Я не раз ловив себе на тому, що завдяки іграм став уважнішим до деталей та навчився краще працювати в команді. Головне – обирати ті ігри, які підходять саме вам. Комусь до душі атмосферні пригоди, комусь – динамічні шутери, а хтось знаходить себе у стратегічних симуляторах. Сьогодні кожен може знайти щось цікаве для себе. Щоб бути в курсі всіх цікавих новин і знайти нові ігри, рекомендую український портал про відеоігри та ігрову індустрію https://uaplay.com.ua/ це чудове місце, де можна прочитати цікаві статті, дізнатися про новинки та знайти поради для вибору якісних ігор.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.103 секунд