Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Точильний камінь

Точильний камінь 1 тиждень 4 днів тому #762

• Ubusa
  • Ubusa аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 10
  • Репутація: 0
Маю кілька кухонних ножів, і хочеться, щоб вони завжди були гострими. Я чув, що точильні камені — це чудовий варіант для догляду за ножами. Як правильно обрати камінь для ножів з різних матеріалів і де знайти хороший магазин для покупки?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Точильний камінь 1 тиждень 3 днів тому #765

• Kivan
  • Kivan аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 10
  • Репутація: 0
Всі знають, що на кухні кожен інструмент має велике значення, і не можна недооцінювати навіть такі дрібниці, як засоби для заточування. Як шеф-кухар, я часто стикаюся з ситуацією, коли ножі перестають бути настільки гострими, як того хочеться. Після декількох невдалих спроб знайти подібний товар у магазинах, я вирішив замовити точильний камінь https://yaxell.com.ua/tochilka/attribute-ua-pryznachennya-ru-naznac-tochylnyy-kamin-dlia-nozhiv/ через інтернет на цьому сайті. Кілька днів очікування, і я отримав якісний точильний камінь, який ідеально підходить для професійних кухонних ножів. З ним я знову міг працювати, не відволікаючись на тупі леза. Це дійсно змінило мій робочий процес, і я дуже задоволений придбанням.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.101 секунд